lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Ötökän elämää

Oltiin jo aikoja sitten sovittu Viken kanssa Atc-vaihdosta aiheella Ötökän elämää ja tuumaisten vaihdosta idealla vaihto-osat. Korttien teko täällä päässä kesti, mutta eilen saimme vihdoin kortit vaihdettua. Korttien vaihdosta teki hurjan miellyttävää se, että vaihdoimme ne kädestä käteen, Viken ollessa kyläilemässä kaupungissamme. Tätä ei olekaan tullut aiemmin tehtyä, muistelen minä.

Mutta itse asiaan. Tässä alla Viken mahtavat "elävät kortit". Siis neulaset heiluvat muovitaskun alla. Arvatkaa kuka on jo tovin heilutellut kortteja käsissään ;-)




Ja Viken tuumaset. Viimeinen sai minulta hyväntuulisen hörähdyksen heti ensi näkemällä.




Omat korttini ovat tässä. Tosin jälkeen päin aloin miettimään, että pitikös meidän tosissaan vaihtaa kolme korttia? Apua! Anteeksi Vikke! Saat kolmannen ötökän tikkuaskin yhteydessä, jookos? Tää hyörypää ei enää muistanut faktoja, onneksi sentään aiheen!



Ja mun tuumat:



2 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

Juu, tää oli hauska vaihto!!
Sovitaan sit jatkossa että kerran vuodessa kun siellä käymme niin vaihdetaan aina jotakin :) Tässähän ehtis tehdä vaikka tuumas-palapelin :D

Ei mutta vielä kerran, kiva oli nähdä! Ja kiitos itsellesikin vaihdosta. Mulla on korttisi edelleen autossa, kun ne sieltä muistan ottaa niin skannaan ne ja pistän blogiini heti ;)

Laura kirjoitti...

Voi miten ihania on nuo sinun inchiet! tosi kivoja!