perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Aktivoitumista

No niin. On aika aktivoida tämäkin blogi. Pysyköön Pirpana Vilmiinan omana ja tänne tulkoot omista aatoksista ja puuhista. Toivottavasti enemmän nyt, kun olen saanut nettiyhteyden kotiin. Tosin se yhteys siellä ei vielä toimi. Minussa lienee jotain sähkömagneettista häiriötekijävoimaa. Tuntuu, että kaikki kodinkoneet reistailevat läsnäolossani.

Huomasin tämän jo aikoinaan työskennellessäni valokuvaliikkeessä. Siellä oli kamppanja, jossa asiakkaat saivat kopiokoneella tehdyn suurennuksen haluamastaan kuvasta. No jostain syystä, mulle kone teki aina samalla ja väärällä prosenttiluvulla suurennuksen. 100% sijaan tuli 74%. Kun tästä huomautin muille työntekijöille, että pitäisköhän tuo korjata, ei kukaan muu ollut huomannut vikaa. Mutta todistettua tuli heillekin, että mulle se vaan teki aina sen saman 74% ja heti perään toiselle työntekijälle 100%. Eli kone ei vaan tykännyt minusta. Mutta kuukauden hellien sanojen ja sivelyjen jälkeen (kyllä, tein niitä ihan tosissaan!) kone lämpeni minullekin ja alkoi sitten toimia oikein.

Nyt on ollut samat fiilikset kuin tuolloin. Tiskikone on reistaillut. Välillä toimii, välillä (nyttemmin) ei. Myös vuoden vanha pesukoneeni on osoittanut jo mieltään, telkkari vaihtelee kanavia oman mielensä mukaan milloin haluaa ja nyt lainassa oleva kone meni sekaisin, kun koetin asentaa siihen virustorjuntaa... Hohhoijaa.

Mutta luottavaisesti uskon, että kyllä ne koneet siitä mulle lämpenee. Aikanaan. Täytynee silitellä niitäkin. Ja ehkä käyttää myös vähän itseäni taitavampien ystävien apua korjauspuuhiin.

Ei kommentteja: